Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Подяка від КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» ВМР за матеріальну допомогу

Дата: 09.05.2023 14:50
Кількість переглядів: 95

 

Фото без опису

       Колектив  КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» ВМР висловлює щиру вдячність нашим благодійникам: підприємцям, фермерам, приватним особам, колективам бюджетних установ  за матеріальну допомогу лікарні.  Завдяки вашим внескам  придбано  гістероскоп, який був  знищений внаслідок ракетного удару по лікарні 23.11.2022р.  Вартість  придбаного обладнання 1млн.588 тис.950 грн. Гістероскопія - це один із сучасних методів діагностики, що дозволяє оглянути порожнину матки жінки за допомогою відеокамери. Сучасна гістероскопія дозволяє не лише провести такий огляд, а і зробити всі необхідні хірургічні втручання в порожнині матки.     
          Завідувач поліклінічним відділенням лікар акушер-гінеколог Кудильчак О.Х. пройшла  тематичне удосконалення по роботі з новим апаратом в Національному університеті охорони здоров»я  України ім. П.Л.Шупика в м. Київ. 
      Придбаний гістероскоп дозволив  нам продовжити проводити ендоскопічні оперативно-діагностичні маніпуляції, які були зупинені через відсутність апарату.
        І сьогодні була успішно проведена перша після відновлення роботи кабінету гістерорезектоскопія пацієнтці з гіперплазією ендометрія.
      Запрошуємо наших шановних жінок на прийом до лікарів акушер-гінекологів поліклінічного відділення лікарні, щоб якісно та сучасно подбати про своє здоров»я та зберегти жіночність на довгі роки!                                                                                                    

КНП "Вільнянська БЛ"ВМР"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь