Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

На Вільнянщині родини отримали гуманітарку від міжнародних партнерів

Дата: 09.05.2023 16:11
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

 

 

        Global Empowerment Mission (GEM) — американська некомерційна організація,  засновником та президентом якого є Майкл Каппоні, яка надає допомогу українським біженцям та громадам, починаючи з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. 
        GEM збирає допомогу та кошти для своїх проєктів в Україні в усьому світі. Серед донорів та партнерів діяльності GEM в Україні – понад 50 компаній та організацій, серед яких Goya Foods, Walmart, Home Depot та багато інших відомих брендів.
      9 травня представник по Запорізькій області благодійного фонду Global Empowerment Mission UA Віталій Кубушка на чолі з директором фонду Global Empowerment Mission Ukraine Андрієм Негричем відвідали Вільнянську міську територіальну громаду  та роздали 1440 гуманітарних наборів  (GEM - box) її мешканцям. Роздача продуктових наборів була організавана за підтримки Вільнянської міської ради.
       Дякуємо Global Empowerment Mission, Андрій Негрич  Global Empowerment Mission Ukraine, Віталій Кубушка представник по Запорізькій області БО Global Empowerment Mission Ukraine (https://www.globalempowermentmission.org/) за вагому допомогу, підтримку нашої Вільнянської міської територіальної громади. Крокуємо разом до Перемоги, працюючи кожен на своєму фронті! Все буде Україна!

#globalempowermentmission
#globalempowermentmissionukraine



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь