Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вже рік як загинув Дмитро. Пам’ятаємо!

Дата: 09.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 159

 

Фото без опису

Вже рік як загинув Дмитро.

Пам’ятаємо!

       З 2014 року Дмитро стояв на захисті незалежності та територіальної цілісності України у лавах Збройних сил. В складі 55 окремої артилерійської бригади "Запорізька Січ" Збройних Сил України Дмитро Дрожденко виконував завдання зі звільнення Слов’янська, Лиману, Попасної, Лисичанська та інших населених пунктів Донеччини та Луганщини. Взимку 2014-2015 року разом з побратимами тримав оборону у Дебальцевському оточенні, звідки артилерійському підрозділу вдалося вийти без втрат.  

         Загинув Герой на День Перемоги 9 травня 2022 року під Мар’їнкою Донецької області. Під час виконання бойового завдання в зоні проведення бойових дій по захисту незалежності та суверенітету України, загинув під обстрілами, йому було всього 28 років.

        За веселу вдачу серед бойових побратимів Дмитро отримав позивний «Білка», був душею компанії. Звістка про загибель Дмитра шокувала побратимів, які з початком повномасштабного російського вторгнення 24 лютого знову встали на захист України. У Діми залишилися мама й тато. Захоронений Дмитро на новому Вільнянському кладовищі. Дмитро, ти Герой, ми пам’ятаємо тебе, бо Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь