Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вічна пам’ять Носко Якову Михайловичу!

Дата: 11.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 136

 

Фото без опису

 

         Носко Яків Михайлович народився 11 лютого 1938 року в селі Чапаєва, Пологівського району, Запорізької області. З 1957 по 1960  проходив службу в армії, після чого працював на підприємстві № 57 м. Запоріжжя.
       У 1962 році вступив до спеціальної школи внутрішніх справ, яку закінчив в 1964 році і був направлений на службу в ЯЯ 310/20 на посаду оперативного працівника.  
      З 1970 по 1975 роки працював на керівних посадах у Запорізькому обласному управлінні виправно-трудової  установи.
      За цей період часу заочно закінчив Київську вищу школу міліції і в березні 1975 року Запорізьким обласним управлінням міліції був назначений на посаду начальника Вільнянського відділу міліції і на цій посаді пропрацював до вересня 1993 року та вийшов на пенсію зі званням - підполковник міліції.
По його ініціативі  був побудований райвідділ міліції і в це приміщення співробітники перейшли в 1982 році (зараз в ньому знаходиться відділення поліції).
       Багато приділяв уваги громадському порядку на території Вільнянського району і розкриттю злочинів.
За професіоналізм та сумлінне відношення до своїх службових обов’язків більше 25 разів нагороджувався керівництвом головного управління міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області.
           Нагороджений медалями «За бездоганну службу в органах МВД 3,2,1 ступеня, медалями «Захисник Вітчизни», «50 років радянської міліції», медаллю «Ветеран праці», медалями Запорізької обласної ветеранської організації асоціації ветеранів МВС України.
       10 травня 2023 року на 86 році життя, не стало Носко Якова Михайловича, пенсіонера ОВС, підполковника міліції у відставці, поважної людини, яка багато зробила для Вільнянського району у сфері дотримання державної дисципліни, забезпечення законності, зміцнення правопорядку.
         Вільнянська міська рада висловлює глибокі та щирі співчуття близьким та рідним Якова Михайловича. Вічна йому пам'ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь