Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Вишиванка – твій генетичний код»

Дата: 12.05.2023 11:03
Кількість переглядів: 107

 

Фото без опису
 

     18 травня - чудове свято самобутньої, неповторної, барвистої української культури — День вишиванки. Мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби заради Великої Перемоги.
        Саме це свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – одягнути вишиванку. Тож ми вирішили не відміняти щорічної встановленої традиції через військові дії в країні та оголошуємо он-лайн фотоконкурс «Вишиванка – твій генетичний код».
Умови конкурсу:
          Опублікувати на сторінці загальнодоступної групи «Вільнянський центр культури та довілля» соціальної мережі Фейсбук або надіслати нам на електронну адресу vilnzkd@ukr.net фото у вишиванці (вказати прізвище, ім'я) до 17 травня включно.
         Володар найоригінальнішого фотознімку та найбільшої кількості вподобайок на сторінці «Вільнянський центр культури та дозвілля» отримає свій приз! Підсумки ми підведемо саме в день святкування Дня вишиванки, в третій четвер місяця -18 травня 2023 року.
        Ідея нашого флешмобу «Вишиванка – твій генетичний код» – збереження українських цінностей та їх популяризація серед дітей, молоді та дорослого населення. Тож давайте долучимося та покажемо що наші земляки активні і пам’ятають маленькі традиції свого великого народу.                                                    

 Вільнянський центр культури та дозвілля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь