Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято дитинства!

Дата: 01.06.2023 16:30
Кількість переглядів: 73

 

 

Фото без опису

 

         Вільнянський центр культури та дозвілля до Дня захисту дітей провів свято “День дитинства, миру та добра...”, у якому взяли участь "Веселковий дивограй", вокальний ансамбль "Каприз" (керівник Тетяна Охріменко), танцювальний колектив "Fly" (керівник Юлія Дмитренко), читці гуртка художнього читання "Дитячий світ" (керівник Оксана Сидоренко). Також діти громади малювали  на асфальті на тему «Діти хочуть миру!»

       Вільнянська міська ДЮСШ “Колос” до Дня захисту дітей провели турнір з футболу серед юнаків, нагадали суспільству необхідність захищати права дітей, популяризації футболу серед різних верств населення.

        У Вільнянській Централізованій Бібліотечній Системі з нагоди свята пройшов квест "У пошуках скарбів". Діти з великою цікавістю розгадували загадки та розв'язували завдання, демонстрували свою кмітливість та спритність. В рамках заходу був проведений майстер-клас «Оберіг для воїна».   Всіх «янголів-охоронців» та «браслети-обереги» від дітей будуть передані через волонтерську спілку «Ліга Етнічних Вільнянців» нашим захисникам до зони бойових дій.

       Усі, хто долучився до святкування Дня захисту дітей у бібліотеці, отримали подарунки від волонтерської допомоги польова кухня "Берегиня" з м. Львів, особисто Остапа  Марчука, волонтерської спілки «ЛЕВ», та депутата Вільнянської міськради Костянтина Білобородова.

        У ЦДЮРД також відбулось яскраве свято з іграми для дітей з веселими локаціями від казкових героїв, з "мильними хмаринками" від Дракошки та Фіксика, з посмішками, теплими словами від директора ЦДЮРД Оксани Савченко, з передбаченнями від Циганки і ще багатьма моментами, на які заслуговують наші діти воєнної пори.

        Чудові локації організували Ірина Кузьменко з вихованками вищого рівня гуртка “Веселкова палітра", Олена Дробоног з вихованками групи основного рівня гуртка" Майстерня чудес", Оксана Орлова та  вихованці вищого рівня Народного художнього колективу театр-студії БЕМС. Хлопці та дівчата насолуджувалися дитинством, святом й забули про війну, тривоги та звичайні будні. Вони зустрічали перший день літа з теплом, радістю, іграми, веселощами, солодощами завдяки святу, яке влаштував ЦДЮРД. Діти отримали подарунки від ГО “ЛЕВ” та солодощі, пікнік з чаем із самовару та смаколиками. За ініціативи  педагога Олени Дробоног були зібрані кошти та передані для ЗСУ.

       З Днем Захисту дітей! Хай кожна дитина щодня відчуває тепло, піклування та радості дитинства в надскладний воєнний час, адже діти - наше майбутнє! Саме вони нас вчать бути щасливими та радіти щодня!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь