Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято для дітей пільгових категорій у концертному залі імені Глінки 

Дата: 02.06.2023 14:01
Кількість переглядів: 55

 

Фото без опису

 

       1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Цього дня у Запорізькій обласній філармонії пройшли обласні урочистості та дитяча шоу-програма з нагоди свята. 
         На захід були запрошені  діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-переселенці з тимчасово окупованих територій області, територій, де ведуться активні бойові дії; діти з багатодітних, малозабезпечених  сімей, сімей військово службовців тощо; батьки, опікуни, прийомні  батьки. Взяли участь у заході й  діти пільгових категорій Вільнянської міської територіальної громади. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя відстоював свободу і незалежність України, хто сьогодні віддає найдорожче у війні з агресором. 
        З привітальним словом до присутніх звернулися голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, депутат Запорізької обласної ради Оксана Бугайчук та начальник Служби у справах дітей ЗОДА, заслужений працівник соціальної сфери України Антоніна Матвєєва. Високопосадовці привітали дітлахів зі святом, а фахівцям соціальних сфери вручили почесні нагороди Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та Служби у справах дітей ЗОДА.  Музичні вітання лунали від солістки філармонії Юлії Якси та молодіжного гурту академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці». Малята до Міжнародного дня захисту дітей отримали багато приємних подарунків.
          Своїм найменшим глядачам колектив Запорізької обласної філармонії підготував цікаву розважальну шоу-програму «Friends day» із сучасною музикою, професійним вокалом, запальними танцями та веселими інтерактивними іграми. Головні герої офіцерка Джуді Гопс та Лис Нік запросили малят на казкову вечірку до Зоотрополісу. Разом із улюбленими героями: могутнім напівбогом Мауї, тендітною Рапунцель, драйвовим Гонщиком, талановитим Аладдіном та іншими дітки вдосталь натанцювалися, пограли у веселі ігри та навчилися справжній дружбі. Разом із артистами філармонії на сцені сяяли і маленькі зірочки – учасники зразкового аматорського ансамблю танцю «Сузір'я» Запорізької школи мистецтв №2, керівник – Алла Димова та ансамблю спортивного бального танцю «Сіеста», керівник – Геннадій Шевцов.
        Свято відбулося у щирій і невимушеній атмосфері. Глядачі отримали велике задоволення від програми, дякували артистам і організаторам за чудовий подарунок та гарний настрій. Сьогодні так важливо хоч трішки відволіктися від стрічки новин і отримати позитивні емоції. Крокуємо разом до Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь