Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тренінг та майстер-класи за реалізації Міжнародної організації з міграції  

Дата: 02.06.2023 14:18
Кількість переглядів: 59

 

Фото без опису

     Працівники Вільнянської міської ради взяли участь у проєкті "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади" за реалізації Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Уряду Канади. Так, 2 червня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  № 3  відбувся вже п’ятий тренінг. У ньому взяли участь старости, працівники відділу соціального захисту населення та загального відділу, представники шкіл та садочків громади.

        Цього разу вивчали “Від даних до дій, використання перевірених даних для прийняття виважених поінформованих рішень”. Також пройшли анкетування та майстер-класи, де на практиці навчилися  циклу формування політики та аналізу зібраної інформації. Вивчали також приклади успішної практики залучення зацікавлених сторін (комунікація, побудова довіри, використання інклюзивної мови, моніторинг, оцінка, навчання та інші).

           Цей проєкт є важливим кроком у розвитку громади та впровадження нових технологій в управління на місцевому рівні. Отримані знання та навички стануть у пригоді для подальшої роботи усіх залучених спеціалістів  в управлінні їхніми справами. Дякуємо організаторам за проведення навчання, крокуємо разом до Перемоги, здобуваючи нові знання!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь