A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Грантовий проєкт «Підтримка малих фермерів в Україні»

Дата: 06.06.2023 13:59
Кількість переглядів: 55

 

 

 

Інформаційне повідомлення

 

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» повідомляє, що грантовий проект «Підтримка малих фермерів в Україні» (Assistance to the Small Farmers of Ukraine), ініційований  The Howard G. Buffett Foundation, розпочинає черговий етап реалізації - збір врожаю ранніх зернових та ріпаку.

 

Учасниками проекту можуть стати малі та середні  аграрії (до 1000 га), будь-якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у збиранні врожаю. Благодійна допомога, отримана від Благодійної організації, може  використовуватись на земельних ділянках, що належать отримувачеві та/або перебувають у його користуванні.

 

Реалізація даного етапу проекту здійснюється шляхом надання Благодійною організацією  сільськогосподарським підприємствам в тимчасове безоплатне користування зернозбиральних комбайнів із зерновими жниварками марки New Holland моделей ТС 5.90, СХ6.90, John Deere моделей T670, S770, тракторів  марки John Deere моделі 6140В з перевантажувальними бункерами-накопичувачами ПБН-16. Сільськогосподарська техніка обслуговується офіційними дилерами New Holland та John Deere в Україні, перебуває на гарантійному/сервісному обслуговуванні в межах строків гарантійного обслуговування.

 

Учасники проекту самостійно забезпечують доставку техніки з точки видачі в м. Рівне та її повернення після завершення терміну користування,  самостійно несуть витрати пов’язанні з оплатою праці комбайнерів та витрати на пальне при виконанні польових робіт.

 

Для отримання благодійної допомоги необхідно:

- направити на електронну адресу Фонду victoryharvestua@gmail.com лист-звернення встановленої форми;

- надати фінансову звітність за попередній рік та правовстановлюючі документи (статут, витяг) господарства для підтвердження реальності використання вищезазначеної техніки відповідно до статутної діяльності;

- надати інформацію про особу, яка буде відповідальною за комунікацію із Благодійною організацією;

- повідомити інформацію у довільній формі щодо попередньої участі у будь-яких програмах Благодійної організації;

- надати інформацію встановленої форми щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що підлягали обстеженню та знешкодженню вибухонебезпечних предметів, у разі необхідності;

 

Старт прийому звернень щодо надання благодійної допомоги сільськогосподарським підприємствам, що розташовані в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Сумській, Чернігівській, Київській, Житомирській областях – 29.05.2023.

 

Для суб’єктів господарювання, які не знаходяться у вищевказаних областях, грантовий проект буде розпочато з 12. 06.2023.

 

Звернення, надіслані до старту проекту розглядатись не будуть.

 

Надання майна в тимчасове безоплатне користування не передбачає отримання прибутку чи інших благ для Благодійної організації та отримувача.

 

Всі деталі щодо необхідної документації, консультації можна отримати за електронною адресою victoryharvestua@gmail.com або за тел. 098 474 36 51.

 

 

!!! Важливо!!!

Для збільшення кола отримувачів благодійної допомоги господарства-учасники проекту, земельні ділянки яких розміщені в одному регіоні, повинні об’єднуватись для спільного користування технікою.

 

В подальшому Благодійна організація надаватиме техніку для забезпечення збору соняшника, сої та кукурудзи, про що буде повідомлено окремими листами.

 

 

 

З повагою,

 

Директор Благодійної організації

«Міжнародний благодійний фонд

«Жнива Перемоги»                                                                                             Ю.І. Залознєва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь