A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянська художня школа відзначила 30-річний ювілей

Дата: 06.06.2023 14:12
Кількість переглядів: 73

 

Фото без опису

 

      У КЗ «Вільнянська дитяча художня школа» Вільнянської міської ради з цієї нагоди відкрили виставку робіт вихованців дитячого закладу естетичного виховання.

    Участь у відкритті взяли секретар Вільнянської міської ради Світлана Шраменко, в.о. директора КУ «Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів» Любов Панченко, викладач Вільнянської дитячої музичної школи Олена Карпенко, педагоги та вихованці дитячої художньої школи. Директором Вільнянської ДХШ є Станіслав Науменко.

     Світлана Шраменко привітала викладацько-учнівський колектив закладу естетичного виховання громади зі значущою культурною подією для них зокрема та міста вцілому. Вона відзначила, що зі стін художньої школи за 30 років у світ мистецтва та творчості вийшло багато людей, наділених творчим даром і всілякими талантами. І нехай не кожен із випускників справжнього храму культури став професійним художником, все одно вони роблять життя навколо себе та оточуючих прекрасним. Любов Валентинівна подякувала колективу викладачів школи за відданість справі, за збагачення культурного рівня громади. Цього дня подарунки з нагоди свята отримали викладачі художньої школи від гостей заходу. Вільнянська міська рада подарувала приладдя для створення творчих робіт вихованців закладу.

     На виставці були представлені роботи учнів КЗ «Вільнянська дитяча художня школа», виконані в різних техніках: акварель, гуаш, олівець та змішані техніки. Вихованці Вільнянської ДХШ успішно захистили свої творчі дипломні проєкти та отримали дипломи, педагоги високо оцінили знання та вміння своїх учнів.

     “Вирішується головне питання щодо облаштування виставкової зали. Заходи, які проводяться на свята, повинні мати не одноденний характер і нести не тільки естетичну форму подання об’єкту а ще й виховну та патріотичну!”- так вважає директор школи Станіслав Науменко. Станіслав Павлович зазначив, що вони виховують у своїх учнях бачення прекрасного, а в період воєнного часу досить чітко відчувається в картинах дівчат романтика, прекрасне бачення світу, яскрава передача кольорів та почуттів. Всі ці роботи повинен бачити загал, бо наші діти дуже талановиті та багатогранні.

    Тож вперед, Вільнянська дитяча художня школа, творити прекрасне, виховувати почуття бачення й відтворювати все це на папері, разом до Перемоги! З 30-річним ювілеєм, підкорення Вам вершин на культорно-естетичному фронті!

    🇺🇦Довідка: Офіційно у 1993 році розпочала свою роботу КЗ “Вільнянська дитяча художня школа”. для її відкриття потрібно було 51 учень, на той час у художній школі охочих зібралось 68 чоловік, творчих та бажаючих вчитися творити на папері. За ці 30 років роботи, 68 учнів мають фахову освіту, з них 48 мають вищу освіту, а 32 учня направлення з дизайну.

КЗ «Вільнянська дитяча художня школа» Вільнянської міської ради знаходиться у місті Вільнянську за адресою: вулиця Бочарова, 22 та постійно на вітринах виставки робіт вихованців закладу, кожна робота індивідуальна та унікальна, виконані вони у різних техніках та жанрах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь