A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

 Засідання 37 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання.

Дата: 08.06.2023 16:39
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

     8 червня  відбулось пленарне засідання  тридцять сьомої позачергової сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 14 питань.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу були:  про внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки; про внесення змін до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Вільнянської міської ради Запорізького району Запорізької області на 2023-2027 роки; про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії; про внесення змін до Програми, будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік  та інші не менш важливі питання.

      Депутатами було заслухано голову Вільнянської  міської територіальної виборчої комісії Наталю Гурій про визнання обраним депутатом  Вільнянської міської ради восьмого  скликання за  черговістю кандидата в депутати в єдиному виборчому списку кандидатів у депутати від Запорізької обласної організації Партії Зелених України Демченко Олену Олексіївну. Так як депутат від Партії Зелених України Ірина Шпунер склала свої повноваження, то визнано повноваження депутата Вільнянської міської ради восьмого скликання Демченко Олени Олексіївни та введено депутата Олену Олексіївну до   складу постійної  комісії з питань управління об’єктами спільної  власності, комунальної  власності, інфраструктури, будівництва, архітектури, благоустрою та  житлово-комунального  господарства Вільнянської  міської  ради  восьмого  скликання. Міський голова Наталя Мусієнко та депутати привітали Олену Демченко та побажали працювати на благо громади.

     Щодо питання внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, то на перший план постали такі питання: 1) співфінансування капітального ремонту об’єкту фонду захисних споруд цивільного захисту (найпростішого укриття) Вільнянського ліцею «Світоч» Вільнянської міської ради; 2) співфінансування придбання автобусу; 3) здійснення капітального ремонту по заміні фізично зношеного обладнання твердопаливної котельні Вільнянської гімназії №1 Вільнянської міської ради; 4) облаштування Класу безпеки ліцею «Потенціал» Вільнянської міської ради та комунального дошкільного навчального закладу «Ясла-садок № 5 «Казочка»;        5) придбання українських національних костюмів для проведення національно – патріотичних заходів та костюмів ростових ляльок для проведення святково – масових театралізованих програм, організації дозвілля для внутрішньо переміщених дітей, дітей з особливими освітніми потребами, обдарованих та дітей соціально незахищених категорій для Центру дитячо – юнацького розвитку та дозвілля імені В. Гнаровської Вільнянської міської ради. Завдяки численним обговоренням, велика подяка депутатам, які підтримали співфінансування державної субвенції (це 30% - міська рада; 70%-з державного бюджету) на придбання автобусу та капітального ремонту найпростішого укриття Вільнянського ліцею «Світоч».

        Щодо внесення змін до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Вільнянської міської ради Запорізького району Запорізької області на 2023-2027 роки, то депутатами прийнято зміни до даної Програми щодо змін у фінансуванні, а саме створення, накопичення матеріального резерву, для ліквідації надзвичайної ситуації, надання допомоги населенню.

        Також депутати підтримали ветеранів війни, бойових дій, ветеранів військової служби, внесли зміни щодо фінансового забезпечення згідно Програми у розмірі 97,739 тисяч гривен.

      На засіданні 37 (позачергової) сесії було розглянуто та прийнято звернення депутатів Вільнянської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії. Звернення буде направлено до Кабінету Міністрів України.

      Представники органів місцевої влади розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на нашому сайті.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь