A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Разом до Перемоги

Дата: 09.06.2023 09:40
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

 

   Благоустрій міста - спільна справа всіх громадян. Працівниками відділу містобудування, архітектури та інфраструктури виконується щоденна  робота стосовно покращення благоустрою і санітарного стану Вільнянської МТГ, місць  масового  відпочинку  громадян.

       Спеціалістом відділу Наталею Васько проводиться робота по заміні рекламних вивісок на державну мову, по встановленню урн для сміття біля входів до магазинів згідно Правил благоустрою Вільнянської міської територіальної громади розділ 3 п.8 (забезпечувати розміщення контейнерів, урн для збору сміття і твердих побутових відходів у спеціально визначених місцях, утримувати їх у належному санітарно-технічному стані).

       Водночас нагадуємо керівникам і власникам об’єктів торгівлі, сфери послуг забезпечувати прибирання прилеглої території в радіусі 15 метрів. Чистота та порядок - це відповілальність кожного з нас!

       З  метою  формування  екологічної свідомості в населення щодо раціонального поводження з відходами, популяризації  даного  питання, а також виконання природоохоронного законодавства  і  дотримання  встановлених  Правил  благоустрою на території Вільнянської МТГ  працівниками  відділу  проводиться   значна  роз’яснювальна робота серед  населення  громади. Правила благоустрою території міста Вільнянська  https://vilnyanska-gromada.gov.ua/news/1627562843/.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь