Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Не стало молодого захисника!

Дата: 10.06.2023 21:11
Кількість переглядів: 257

 

 

Фото без опису

Сумна звістка сколихнула Вільнянську міську територіальну громаду - загибель молодого захисника Міщанчука Дмитра Олександровича.

      У понеділок, 12 червня у Вільнянську, по вулиці Бочарова, будинок 30, о 13:30 годині відбудеться прощання з Героєм –Дмитром Міщанчуком. Народився і виріс Дмитро у місті Вільнянську, 29 березня 2000 року. У 2015 році закінчив 9 класів Вільнянської гімназії «Світоч», потім навчався у Академії Державної пенітенціарної служби у місті Чернігові. Після навчання Дмитро працював наладчиком механіка верстатів на ПАТ «Запоріжсталь», а останнім місцем роботи була Вільнянська виправна колонія № 20. Міщанчук Дмитро був вихованцем дитячої юнацької спортивної школи «Колос», відділення футболу. Він був чемпіоном України з дворового футболу.

Дмитро у своєму юному віці надзвичайно любив свою країну — Україну. Він не хотів воювати, але прийняв виклик з честю, пішов служити і захищати свою землю.

Дмитро Олександрович був призваний військовим комісаріатом Заводського району у місті Запоріжжя 14 квітня 2022 року до військової частини механіком-водієм механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Дмитро весь цей час захищав українські території у Харкові, Гуляйполі та Бахмуті, та не судилося.

       8 червня 2023 року в селі Роботине Пологівського району Запорізької області під час виконання бойових завдань, повязаних із захистом Батьківщини, не стало солдата Міщанчука Дмитра.

У Дмитра Олександровича залишилася мама Ольга Вікторівна, яка сама виховала гідного захисника України. Вільнянська міська рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Міщанчука Дмитра! Вічна шана та світла пам’ять молодому Герою!

      Заупокійна молитва за загиблим Дмитром відбудеться 12 червня о 13:30 у Вільнянську, по вулиці Бочарова будинок 30. Розпорядженням міського голови 12 червня оголошено Днем жалоби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь