Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тренінг “Антистрес” від ЗБФ “Єдність за майбутнє”

Дата: 14.06.2023 15:43
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

   Стрес - це частина життя. Стресові ситуації неодмінно можуть виникнути в якийсь момент. Коли вони це роблять, нам належить продовжувати процвітати, незважаючи на додаткове напруження.

   Незалежно від того, який стрес і проблеми кидає нам життя, ми повинні бути душевно сильними, щоб мати успіх. Саме тому потрібна допомога професійних психологів, щоб за допомогою розробленого алгоритму долати стрес та не пропускати його через себе.

    14 червня був проведений тренінг “Стрес, його види та шляхи зменшення” серед установ та відділів Вільнянської міської ради Запорізьким благодійним фондом “Єдність за майбутнє”, де директоркою є Тамара Огородова. Фонд успішно працює 19 років в Запоріжжі та активно підтримує Вільнянську міську територіальну громаду у воєнний час.

    Спочатку був діалог з аудиторією психолога БФ “Єдність за майбутнє” Вікторією про виклики стресу, форми його проявлення. Потім на практичних заняттях розробили шляхи подолання стресу.

     Велика частина учасників тренінгу мають психологічну та соціальну освіту і мають досвід роботи з дітьми, і, з огляду на специфіку регіону, в якому здійснюється соціальний супровід, важливим елементом стає питання профілактики емоційного вигорання. І цьому було приділено увагу додатково.

       Найкращий засіб подолання стресу - не одягати його на себе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь