Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Школа військово - патріотичного виховання" Майбутнє нації" .

Дата: 16.06.2023 13:25
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

     15 червня за ініціативи Центру дитячо-юнацького розвитку та дозвілля ( дир. Савченко О М,), за підтримки відділу освіти та культури Вільнянської міської ради ( нач.Ганова Л.П), Вільнянського ліцею “Успіх” (колишня ЗОШ № 3), надане сховище для роботи, у якому розпочала роботу Школа військово - патріотичного виховання" Майбутнє нації" .
    53 здобувачів освіти (учні шкіл міста, вихованці ЦДЮРД, віком 12-16 років) виявили бажання отримати знання з військово- патріотичного напряму .
     Першим спікером виступив офіцер відділення Морально- психологічного забезпечення управління 65 бригади, лейтенант  Кравчук Василь Миколайович.
       В тиші слухали історії з передової, вшанували пам'ять загиблих біля прапора , що залишився в танку, екіпаж якого загинув.
Ознайомилися з складом аптечки, сухпайка, зброєю наших захисників. 
        Та найбільше захоплення викликав майстер-клас по використанню протигазу, розбору зброї, тощо. Наші захисники показали приклад оптимізму, почуття гумору , щедрості( приїхали з ящиком цукерок та печива, що вистачило на усіх слухачів школи). Спікерами щодня  будуть медики, спортсмени, психологи, правоохоронці. Школа буде працювати до 28 червня.
        Такі заняття потрібні нашій молоді, їм розбудовувати країну після перемоги!                                                                                                                                                    

Центр дитячо-юнацького розвитку та дозвілля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора