Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Разом до Перемоги з чистим містом!

Дата: 19.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

 

 

       

Разом до Перемоги з чистим містом!

        В умовах воєнного стану, попри постійні тривоги, та на грані нервового перенапруження, життя продовжується і нам необхідно триматися, підтримувати один одного, працювати, дотримуватись порядку у рідному місті заради майбутнього наших дітей.

      Повинні у місці бути такі затишні місця, де можна зустрітися з друзями та знайомими, поспілкуватися, відпочити та хоч трохи, хоч на якийсь час відволіктися від страшних подій. Такі місця у нас є - це парк Ювілейний, і ми робимо все можливе, щоб туди хотілось би піти. Ми постаралися, щоб Вам було зручно, затишно там перебувати. Для цього постійно проводяться прибирання парку, дитячого майданчика, вивіз сміття, збирання та вивіз сухих гілок дерев такими організаціями, як ПП «ТСЦ Простір», ФОП «Воротнік О.О.», ФОП «Жиріхов О.М.».

      Окрема подяка за відремонтовані та пофарбовані лавочки ПП « ЮНЕ» та ПП «ТСЦ Простір». Бригадою підсобних робітників з районного центру зайнятості упорядковані клумби та квітники, висаджені квіти, пофарбовані урни.

     Кожна велика добра справа починається з маленьких внесків: прибрати за собою сміття, не кинути мимо урни недопалок чи стаканчик від кави, не зламати квіточку чи гілочку з кущика.

    Давайте покажемо приклад молодшому поколінню та будемо вчити наших дітей, як треба поводитися у громадських місцях. Бо це наше майбутнє з вами.

     Вільнянська міська рада просить кожного цінувати зроблену роботу, культурно відпочивати, ставитися бережно до мешканців парку, не залишати після себе сміття.

       Приходьте відпочивати та насолоджуйтесь центральним парком нашого міста з родинами, друзями, знайомими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь