Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мовний клуб - у нас цікаво та корисно!

Дата: 20.06.2023 14:54
Кількість переглядів: 85

 

Фото без опису

Мовний клуб - у нас цікаво та корисно!

    16 червня у Вільнянській міській територіальній громаді на базі ліцею “Успіх” (колишня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3) відбулось заняття мовного клубу з вивчення та практичного володіння розмовною українською.
     Заняття проходять за сприяння інтеграційного клубу “Ріка”, громадської організації “Десяте квітня”. Курси безкоштовні, практичні та цікаві. Цього разу вивчали жанри  мовлення (звертання, комплімент, прохання, умовляння, запрошення, згода, відмова, вибачення, подяка), а також правопис звертань у чоловічому та жіночому родах.
       Зайняття-зустрічі триватимуть раз у 2 тижні. Викладач курсу - вчитель української мови ліцею “Успіх” Вільнянської міської ради Надія Лебединська.
       Всі бажаючі можуть доєднатися до «Мовного клубу» наступного разу у п’ятницю, 7 липня з 14.00 до 16.00  в ліцеї “Успіх” (колишня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3), щоб оволодіти основами і тонкощами української мови. Кава-брейк, майстер-класи, цікаве спілкування українською та багато нового.  Українська мова – одна з наймилозвучніших та найкрасивіших мов світу! Говори українською!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь