Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянська міська територіальна громада попрощалася з молодим захисником

Дата: 20.06.2023 15:28
Кількість переглядів: 231

 

Фото без опису

     Сьогодні ми  у глибокій шані та скорботі, провели молодого захисника - Віталія, якому виповнилося 24 роки. Він був люблячим сином, братом, чоловіком, щирим другом. Добровільно став на захист України, коли росія розпочала повномасштабну війну.

     Солдат Віталій отримав поранення 8 травня поблизу села Тоненьке Донецької області під час виконання військового обов’язку по захисту Батьківщини та її територіальної цілісності від ворожого обстрілу. Лікарі в Національному інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова боролися за життя Віталія більше місяця та не судилося, в ніч на 16 червня молодого захисника не стало від травм, несумісних з життям.

      Пам’ять про нашого земляка Віталія, вшанували хвилиною мовчання. Міський голова Наталя Мусієнко та начальник відділення рекрутингу та комплектування І відділу Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Віталій Іванісов висловили щирі співчуття родині загиблого. Наталя Олександрівна згадала життєвий шлях Віталія Пушняка. Попрощатися з Героєм прийшли його рідні, друзі, побратими та жителі громади.

        Після панахиди отцем Єлісеєм, Віталія Пушняка провели в останню путь живим коридорем з прапорами й поховали на Вільнянському кладовищі.

         Вільнянська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічний спокій та вічна пам'ять Віталію! Слава Україні! Героям слава!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь