Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Робота мобільного класу з мінної безпеки та консультаційного пункту діям при надзвичайних ситуаціях

Дата: 27.06.2023 15:44
Кількість переглядів: 74

 

Фото без опису

 

    Працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдільності Запорізької області спільно з представниками ГУ ДСНС в Запорізькій області  провели у Вільнянській міській територіальній громаді просвітницьку і практично-навчальну роботу з підготовки населення до дій в умовах військового стану. Так, 27 червня 2023 року, проведено цільовий інструктаж з метою вдосконалення навичок населення громади під час виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

       Мешканцям громади доведено порядок практичних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених катастрофою, аварією, пожежею, стихійним лихом, застосуванням засобів хімічного чи біологічного ураження або іншою небезпечною подією, що може привести до значних негативних наслідків для життя та здоров’я населення. Розглянули актуальні питання захисту населення  при виникненні аварії на Запорізькій АЕС.

      Обговорили важливі питання щодо евакуації, укриття у захисних спорудах, інші питання життєзабезпечення. Населенню надано пам’ятки, порадники та інші необхідні методичні матеріали з питань цивільного захисту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь