A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем Конституції України від міського голови

Дата: 28.06.2023 09:13
Кількість переглядів: 58

 

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

 

      День Конституції України нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток. Тож оберігаймо її, як і нашу незалежність. Адже вони нероздільні, як схід та захід, південь, північ та центр нашої прекрасної, дуже молодої, але водночас неймовірно сильної та перспективної Батьківщини.

       Бути українцем – отже, боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов'язань. Зараз ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією. Ми всією нацією стали на захист рідної землі. Щиро вірю, що наступний День Конституції ми зустрінемо під мирним небом, у теплому колі рідних та друзів.

          Із Днем Конституції! Ми захищаємо на фронті не лише рідну землю, а й основні права та свободи, визначені Конституцією. Бажаю працювати і творити на благо країни. Бажаю мирного неба та перемоги. Нехай щаслива зірка осяє наше майбутнє після стількох випробувань та страждань. Бажаю, щоб Україна завжди була вільною незалежною країною. Хочу, щоби українці були свідомими. Щоб усі керувалися верховенством права, поважали одне одного та допомагали ближньому! Зі святом!

 

Міський голова

Наталя Мусієнко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь