Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тренування учасників ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Джура – 2023: Галицька Січ»

Дата: 03.07.2023 15:51
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

 

Тренування учасників ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Джура – 2023: Галицька Січ»

Погожими літніми днями пройшли тренувальні збори старшої вікової категорії учасників ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Джура – 2023: Галицька Січ», що відбудеться на Львівщині. Запорізьку область у цій віковій групі представляє рій «Побратими» ліцею «Потенціал» Вільнянської міської ради Запорізької області.

Програмою заходу передбачено кілька комплексів занять: «Козацькі забави», «Козацький гарт», «Козацькими стежками», «Козацька звитяга» та суспільно-державницький комплекс «Одна єдина – соборна Україна». Окрім вишколів, виховних, творчих занять також будуть і обов′язкові залікові конкурси: інтелектуальна гра-вікторина «Відун», таборування (бівак), конкурс строю та маршової пісні «Впоряд», змагання «Смуга перешкод», «Стрільба з пневматичної гвинтівки» та «Метання гранати».

Така насичена програма вимагає ретельної та відповідальної підготовки. Учасники рою «Побратими» саме так і проявили себе, показавши знання та вміння, старанність і наполегливість на тренувальних зборах. Тренування відбувалися на туристській смузі перешкод, а також в інтелектуальних та творчих конкурсах.

Тож сподіваємося, що рій «Побратими» зміцнили свої знання та вміння і готові випробувати себе в грі «Джура – 2023: Галицька Січ». Бажаємо їм здоров’я та сили, мирного неба і нових перемог! Успіхів вам!

 

Запорізький обласний центр туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь