Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

КУЛЕБЯКІН РОМАН ВОЛОДИМИРОВИЧ

Дата: 12.04.2022 08:00
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

 

(04.12.1988-25.02.2023)

     Кулебякін Роман Володимирович народився 4 грудня 1988 року у місті Вільнянську. Навчався у гімназії “Світоч” у класі поглибленого вивчення іноземних мов. У 2004 році закінчив 9 класів. Хобі Романа у шкільні часи були танці. Він був дуже здібним та  виступав колективом на сцені. Закінчив  Вільнянський професійний ліцей за спеціальністю кухар.

       25 лютого 2023 року наш земляк загинув в селищі Нове Донецької області. Роман Володимирович був мобілізований до роти охорони 1 березня 2022 року першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області.  26 листопада переведений до військової частини А7090, у якій його життя обірвалося. Він був оператором 3 відділення  протитанкового взводу.

   Останнє місце роботи - акціонерне товариство “Запоріжгаз” Запорізького відділення у місті Вільнянську. Керівництво дуже задоволене його ставленням до роботи, був відповідальним та мав “золоті руки”. У 2013 році одружився, має дочку Ярославу. 

       У  Романа залишилися мама Ольга, дружина Анна, дочка Ярослава та рідна сестра Ірина. Розпорядженням міського голови       22-р  від 3 березня 2023 року, у зв’язку з трагічною загибеллю Кулебякіна Романа Володимировича  в селищі Нове Донецької області 3 березня 2023 року було оголошено Днем жалоби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь