Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Участь у проєкті «Людський вимір»

Дата: 10.07.2023 12:21
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

В рамках реалізації на території Вільнянської міської територіальної громади проєкту «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» за реалізації Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Уряду Канади, відбулася перша зустріч в рамках проведення чергового етапу, а саме – компоненту діалогових сесій.

У заході взяли участь представники Вільнянської міської ради, місцевих громадських організацій, активні мешканці міста, молодь.

Проєкт «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це дозволяє розробляти інклюзивну політику, що спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні.

Протягом червня на території Вільнянської міської територіальної громади проведено ряд тренінгів із залученням мешканців громади та представників Вільнянської міської ради з обговорення найбільш важливих та нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій щодо їх вирішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь