Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Інформація щодо стану навколишнього середовища

Дата: 11.07.2023 13:19
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Вільнянським відділенням відокремленого підрозділу «Запорізький відділ ДУ «Запорізький ОЦКПХ МОЗ» щоденно проводяться моніторингові дослі­дження якості питної води на водопровідних спорудах та мережах централізо­ваного господарсько-питного водопостачання на території Вільнянської міської територіальної громади.

Протягом тижня (з 30.06.2023р. по 06.07.2023р.) фахівцями Вільнянського відділення відокремленого підрозділу «Запорізький відділ ДУ «Запорізький ОЦКПХ МОЗ» досліджено 6 проб питної води на мікробіологічні та 4 проби на санітарно-хімічні показники.

Питна вода не відповідає вимогам Державних санітарних норм і правил 2.2.4-171-10 «Гі­гієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною»  по забарвленості, каламутності, перманганатній окиснюваності та по вмісту заліза. За результатами лабораторних досліджень направлено лист до КП «Облводоканал».

Фахівцями Вільнянського відділення проведено 105 вимірів гама - фону, його рівні не перевищують середньо-багаторічні показники регіону.

Ми продовжуємо працювати в щоденному режимі (в тому числі у вихідні та святкові дні) по контролю якості питної води, яка подається населенню гро­мади міста Вільнянська та радіаційного фону.

 

За інформацією Вільнянського відділення відокремленого підрозділу «Запорізький відділ ДУ «Запорізький ОЦКПХ МОЗ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь