Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Памʼятаємо…

Дата: 21.07.2023 07:48
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Сьогодні виповнилось би 58 років захиснику з Вільнянська Дмитрієву Юрію Івановичу, чиє життя обірвалося 31 липня 2015 року.

Юрій Дмитрієв віддав службі в органах внутрішніх справ 16 років. Займав посаду начальника відділення КМСД Вільнянського РВ ГУМВС України в Запорізькій області.

У 2011 році звільнився за віком у званні майор міліції. У червні 2014 року повернувся до лав міліції командиром взводу в батальйон «Скіф». Колишній прикордонник, ветеран-правоохоронець, у лютому 2015 року був відкомандирований у розпорядження підрозділу полку патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро‑1» ГУ МВС України у Дніпропетровській області.

Юрій Іванович без вагань та сумніву став на захист державного суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Ціною власного життя оберігав спокій своєї родини, рідного краю та Батьківщини.

Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, спогадах рідних, близьких та друзів, згадках бойових побратимів, пам’яті мужнього народу та вдячних нащадків…

Світла Пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь