Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Участь у проєкті «Людський вимір»

Дата: 26.07.2023 15:19
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

В рамках реалізації на території Вільнянської міської територіальної громади проєкту «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» за реалізації Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Уряду Канади, відбулася робоча зустріч, у якій взяли участь представники різних галузей життєзабезпечення громади та напрямків діяльності.

Присутнім було презентовано результати дослідження, проведеного з метою вивчення актуальних потреб та розвитку Вільнянської міської територіальної громади.

За результатами конструктивного діалогу та жвавого обговорення визначено напрямки розвитку, основні тези та меседжи, які будуть використані під час формування плану реагування громади та грантової заявки.

Проєкт «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це дозволяє розробляти інклюзивну політику, що спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні.


Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь