Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання Вільнянського міського голови Наталі Мусієнко з нагоди Дня медичних працівників

Дата: 27.07.2023 08:23
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України відповідно до Указу Президента України від 13.06.2023 №327/2023 «Про День медичних працівників» в Україні установлено професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя - День медичних працівників, яке відзначатиметься щороку 27 липня.

Немає на світі роботи важливіше, ніж допомагати людям, рятувати їхнє здоров’я та життя. Робота медика – щоденний подвиг, без перебільшення.

Вітаю із Днем медичного працівника! Усім серцем бажаю здоров’я та міцних сил, оптимізму та невпинної роботи на благо суспільства. Нехай кожен день починається з гарної новини, із теплої посмішки. Бажаю успіхів та гордих перемог у справах медицини, а також удачі та достатку в особистому житті.

У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви поруч, аби встигнути допомогти хворому, пораненому захиснику! У надважкий час Ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців.

Висловлюю найтепліші слова вдячності тим, хто не жаліючи зусиль і часу бере на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя

На ниві системи охорони здоров’я ви всі різні, з різними завданнями і покликаннями. Проте в ім’я служіння людям, розвитку галузі, збереження здоров’я нації єдині – ті, хто не має права на помилку. Низький уклін Вам за відданість, за відповідальність, високий професіоналізм, сумлінну працю, за врятовані життя!

Бажаю не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей.

 

З повагою,

Вільнянський міський голова

Наталя Мусієнко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь