Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулося засідання тридцять восьмої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 27.07.2023 15:50
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

27 липня відбулося засідання тридцять восьмої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання, до порядку денного якої було включено 23 питання.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Олександра Основи, який загинув 27 липня 2014 року поблизу ст. Дебальцеве Донецької області, виконуючи бойове завдання із захисту державного суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України а також Андрія Тарковського, який загинув 20 липня 2023 поблизу населеного пункту Приютне Пологівського району.  Наталя Мусієнко звернулась до присутніх з проханням долучитись 28 липня до церемонії прощання та віддати шану герою, який ціною власного життя наближав Перемогу.

Депутатами затверджено звіт про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року, Положення про відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Вільнянської міської ради, а також заслухано звіт директора КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2022 рік.

За результатами обговорення прийнято рішення про внесення зміни до ряду Програм з питань соціального захисту, галузі медицини та житлово-комунального господарства.

Також на пленарному засіданні тридцять восьмої сесії розглянуто ряд земельних питань.

За результатами обговорення та пропозицій, внесених змін депутатами прийнято рішення «Про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Верховної Ради України щодо законодавчого врегулювання заборони діяльності на території України релігійних організацій Української православної церкви, яка має церковно-канонічний зв'язок із російською православною церквою, є її структурним підрозділом та перебуває у відносинах підпорядкування».

Попередньо усі питання порядку денного тридцять восьмої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій та узгоджені на засіданні Погоджувальної ради.

Засідання тридцять восьмої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання пройшло у діловому та конструктивному руслі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь