A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тридцять восьма сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 01.08.2023 16:48
Кількість переглядів: 224

Порядок денний тридцять восьмої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Протокол 38 сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Про затвердження звіту про виконання  бюджету Вільнянської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року

Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням міської  ради від 22.11.2022  № 27  (зі змінами)

Про внесення змін та доповнень до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням міської ради від  22.11.2022  №26 (зі змінами)

Про внесення змін та доповнень до Програми «Питна вода Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік», затвердженої рішенням міської ради від  22.11.2022  №24 (зі змінами)

Про внесення змін до Програми «Про соціальну допомогу громадянам Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік», затвердженої рішенням Вільнянської міської ради від 22.11.2022 №19

Про внесення змін до  Програми «Соціальний захист окремих категорій населення Вільнянської  міської територіальної  громади на  2023 рік», затвердженої рішенням Вільнянської міської ради від 22.11.2022 №20

Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради на 2023 рік, затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2022 №5 (зі змінами)

Про внесення змін до Програми протидії захворюваності на ВІЛ-інфекцію на 2023 рік, затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2022 №10

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22.12.2022 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями)

Про затвердження розпоряджень Вільнянського міського голови

Про звіт директора КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2022 рік

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зацарній С.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ільїну А.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Короті В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Містюк Н.В. та гр. Містюку М.Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Орловій-Замулі М.В.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення ТОВ «ВЕКТОР БУД-ТОРГ

Про розгляд звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки комунальної власності, розташованої за адресою: м. Вільнянськ, пров. Гнаровської, 133А-133Б, гр. Спиці Л.А.

Про укладення договору оренди землі з АТ «УКРТЕЛЕКОМ» на новий строк

Про клопотання перед Запорізькою районною радою Запорізької області щодо передачі земельних ділянок до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади

Про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Верховної Ради України щодо законодавчого врегулювання заборони діяльності на території України релігійних організацій Української православної церкви, яка має церковно-канонічний зв'язок із російською православною церквою, є її структурним підрозділом та перебуває у відносинах підпорядкування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь