Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Безпечна поведінка та підвищення обізнаності громадян про ризики мін / ВЗВ в Україні

Дата: 07.08.2023 14:02
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Важливий захід від Вільнянської районної організації Товариства Червоного Хреста України відбувся 04.08.2023,  інструктори якої, Дмитро та Олександра, провели інструктаж серед безробітних Вільнянського відділу Запорізької районної філії Запорізького ОЦЗ.  Тема особливо актуальна - «Безпечна поведінка та підвищення обізнаності громадян про ризики мін / ВЗВ в Україні».

На цьому інструктажі учасники мали можливість дізнатися більше про важливі аспекти безпеки в умовах відсутності роботи, а також отримати важливі знання щодо небезпечних ситуацій, пов'язаних з ризиками мін та вибухових залишків війни.

Організатори передали учасникам корисні поради та практичні рекомендації, як уникнути потенційних небезпек та зберегти своє життя та здоров'я.

Дуже вдячні Олександрі та Дмитру за їхню важливу роботу та небайдужість до безпеки наших співгромадян.  Спільно ми робимо наше оточення безпечнішим та допомагаємо одне одному.

Пам'ятайте, знання - це сила, а безпека завжди на першому місці!

З питань організації та проведення подібних інструктажів з безпеки для трудових колективів та інших спільнот, а також консультацій для ВПО звертатись до Вільнянської районної організації Товариства Червоного Хреста України за тел. (066) 708-10-77


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь