Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянська міська рада закликає дотримуватись вимог чинного законодавства

Дата: 08.08.2023 09:52
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

07 серпня 2023 року відбулося чергове засідання комісії з розгляду питання надання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану на території Вільнянської міської територіальної громади.

Присутні розглянули заяви власників житла на отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану на територію Вільнянської міської територіальної громади, за липень 2023 року.

Відповідно до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 № 333 (зі змінами), членами комісії здійснено перевірку достовірної інформації, поданої у заявах власників житлових приміщень, результати якої розглянуто на засіданні комісії.

У домогосподарствах, де встановлено факт надання недостовірної інформації, членами комісії прийнято рішення про відмову у виплаті відповідної компенсації.

Вільнянська міська рада наголошує на необхідності дотримання норм чинного законодавства, зокрема Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період в воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 № 333 (зі змінами).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь