Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Про проведення відкритого обласного онлайн-конкурсу художньо-технічної творчості «З днем народження, країно!»

Дата: 09.08.2023 11:05
Кількість переглядів: 274

Фото без опису


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради, з метою відзначення 32-й річниці Незалежності України, протягом серпня-вересня 2023 року проводиться відкритий обласний онлайн-конкурс художньо-технічної творчості «З Днем народження, країно!» (далі – Конкурс).

До участі в Конкурсі запрошуються здобувачі освіти закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти віком з 6 до 21 року включно.

Номінації Конкурсу: «Україна в об’єктиві», «Комп’ютерна графіка та анімація», «Lego-привітання», «Творча майстерня». Для участі у заході необхідно у термін до 09 вересня 2023 року надіслати заповнену електронну заяву за посиланням https://forms.gle/wvcA6AsavAjPXZXk8 згідно Інформаційно-методичних рекомендацій до відкритого обласного онлайн-конкурсу художньо-технічної творчості «З Днем народження, країно!» (на сайті www.grani.in.ua, розділ «Документація/Масова робота»).

Роботи мають бути оригінальними, не скопійованим творчим доробком, результатом досліджень, спостережень, практичних навичок авторів в обраних ними жанрах або техніці та пов’язаними з тематикою Конкурсу.

Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена.

Конкурсні роботи учасників будуть розміщені на сторінці Організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook «Центр «Грані» (https://www.facebook.com/groups/340021156566662/) під хештегом #зднемнародженнякраїно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора