A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ТАРКОВСЬКИЙ АНДРІЙ БОРИСОВИЧ

Дата: 09.08.2023 13:29
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

 

(19.08.1973 - 20.07.2023)

Тарковський Андрій Борисович народився у Вільнянську  19 серпня 1973 року, де й мешкав зі своєю родиною. Мав багато друзів.

Середню освіту здобув у Вільнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2. З листопада 1991 року по грудень 1993 проходив строкову службу. 15 років Андрій пропрацював у Вільнянській виправній колонії № 20. Після виходу на пенсію став приватним підприємцем.

З початком повномасштабного вторгнення, без роздуму, сумніву та зволікань, Андрій став на захист Батьківщини. Вже на другий день війни - 26 лютого 2022 року був мобілізований та розпочав службу у військовій частині  А 7278.

 Ціною власного життя він виборював право нашого народу бути вільним.

20 липня поблизу населеного пункту Приютне Пологівського району під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом незалежності, територіальної цілісності та суверенітету України, загинув Тарковський Андрій Борисович, командир 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти в/ч А 7278, штаб-сержант.

Він був активною, життєрадісною. відкритою та світлою людиною, завжди готовий прийти на допомогу. Справжній патріот, вірний захисник своєї Батьківщини, люблячий чоловік, турботливий батько, зажди усміхнений та привітний. Таким він назавжди залишиться в пам’яті кожного з нас.

У Андрія залишилися: дружина Юлія Валеріївна, син Владислав, донька Аліса.

Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, спогадах рідних, близьких та  друзів, згадках бойових побратимів, пам’яті мужнього народу та вдячних нащадків…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь