Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

З вірою у Перемогу до Міжнародного дня молоді

Дата: 14.08.2023 13:57
Кількість переглядів: 125

        Сьогодні важкі часи для нашої країни і для всіх нас, бо в країні війна! Усі наші військові, волонтери, активні громадяни борються за найцінніше для кожного з нас - за нашу країну та її незалежність. Тож патріотичний концерт 12 серпня 2023 року на площі біля Вільнянського центру культури та дозвілля до Міжнародного дня молоді цього дня було поєднано з українськими мелодіями, віршами та передачею воїнам Збройних Сил України маленьких подаруночків від дітей, бо наші ЗСУ сьогодні  - це борці за свободу та волю нашої країни. А головним гаслом цього дня і концерту стали слова: «Молодь обирає щасливе майбутнє»! Передали хлопцям на передову  від вихованців ЦДЮТ: малюнки - гурток “Веселкова палітра” (керівник Ірина Кузьменко); браслети та брелки - гурток “Майстерня чудес” (керівник Олена Дробоног); ляльки мотанки та ангелів - гурток “Мистецтво нашогог народу” (керівник Оксана Орлова).
        Для усіх молодих та тих, хто молодий душею, було презентовано цікаву концертну програму, в якій взяли участь солісти вокального ансамблю «Каприз», керівник Тетяна Охріменко, танцювальний колектив «FLY», керівник Юлія Дмитренко, ансамбль гітаристів «Фієста», керівник Тетяна Галицька, дует акордеоністок, Коваленко Поліна. 
        До всіх присутніх зі словами привітання звернулися сержант командир гармати, 4 батареї другого садна самохідної артилерійської 54 окремої механізованої  бригади імені Івана Мазепи Віктор Кравченко та начальник відділу освіти та культури Вільнянської міської ради Лариса Ганова та побажали скорішої Перемоги, щоб молодь Вільнянщини розвивалася та  радувала нас своїми талантами  під мирним небом України!
     Вся країна, всі ми, українці, сьогодні прагнемо єдиного - щоб якнайшвидше нашою перемогою закінчилась війна, щоб повернулось щасливе мирне життя, щоб дитячі садочки і школи відвідували наші діти не під страшне виття сирени, а під веселий дитячий сміх!
      Молодість – це постійна готовність до чогось нового, відсутність остраху перед незвіданим, це рішучі вчинки, це впевнені кроки в майбутнє. Тож, берімо приклад із молоді та будьмо молодими тілом, душею та мріями!
         Вітаємо всіх зі святом, зичимо всім мирного неба та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора