Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З річницею НВО “РІСТ”

Дата: 21.08.2023 09:54
Кількість переглядів: 99

 

Фото без опису

 

        У серпні 2023 року підприємству НВО “Ріст” виповнюється 20 років роботи та 27 років з дня його створення - у 1996 році. Вільнянщина знає, що науково-виробниче об'єднання «Ріст» – це виробничо-інжинірингове підприємство, яке займається спеціалізованою розробкою та виготовленням продукції для залізничного рухомого складу. Через роботу на підприємстві пройшло багато талановитих працівників, які залишили добрий слід. Вільнянська міська рада висловлює подяку колективу НВО “Ріст” за роботу у важкі часи для країни. Підприємство постійно займалося модернізацією пасажирських вагонів задля комфорту пасажирів та обслуговуючого персоналу, створювало вироби для виконання капітально відновлювальних ремонтів рухомого складу ДП “Укрзалізниця”. 
       Асоціація “РІСТ-ХОЛДИНГ” визнаний лідер на ринку України, яка має попит не лише в нашій країні, а й за її межами. У період війни ви не залишилися осторонь, а продовжили роботу на гуманітарному фронті. Ви  збираєте вантажі, відправляєте на фронт та з кожним днем наближаєте нашу спільну з вами Перемогу України. Дякуємо Вам за це.
       Вітаємо Вас з річницею та бажаємо колективу подальшого розвитку та процвітання. Тримайте свій стрій та продовжуйте вклад у розвиток залізничної індустрії України. Успіху Вам у праці, продуктивної роботи, широких перспектив і стабільного зростання, як в кар'єрі, так і у фінансовому відношенні. Мирного неба, благополуччя, високих досягнень і постійного руху вперед!

З повагою до Вашої праці,
міський голова
Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь