Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

29 СЕРПНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2023 11:02
Кількість переглядів: 140

 

 

Фото без опису


       Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.
        З нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, міський голова Наталя Мусієнко разом з військовослужбовцями, представниками  шкіл громади, вшанували загиблих воїнів покладанням квітів до пам’ятних дошок у школах, де навчалися наші Герої. Серед них: Олексій Смола, Дмитро Фурдик, Володимир Панков, Олександр Основа, Юрій Дмитрієв, Володимир Капралов.
        Також квіти були покладені до пам’ятного знаку майору міліції Юрію Дмитрієву, який загинув від кулі російського снайпера під Пісками у липні 2015 року. На честь захисника названа вулиця у місті Вільнянську. 
       Всіх відважних українських воїнів, які загинули, вшанували хвилиною мовчання. Вони стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Пам’ятаємо! Вічна і світла пам’ять Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь