Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Планшети зі Швейцарії для “особливих дітей”

Дата: 30.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 283

 

Фото без опису

 

         30 серпня у сховищі ліцея “Світоч” заступником міського голови Дмитром Власенко та начальником відділу освіти та культури Ларисою Гановою були вручені планшети для дітей з особливими освітніми потребами ліцея. 
        Світлана Альтер та благодійна організація Volunteers for Humanity прислали зі Швейцарії 10 планшетів Lenovo. Кошти на придбання планшетів збирали хлопці та дівчата, вчителі та лікарі, старі та малі. Їх бажання - допомогти дітям вчитися у період війни та нагадати, що війна скоро закінчиться і всі діти будуть жити в мирній Україні, подорожувати, втілювати свої мрії. Побажали дітям здоров’я, успіхів та дали установку, - що у них все вийде, “бо ми пам’ятаємо про тебе та віримо!”.                                                                                                                                                       Навіть молодше покоління долучилося до зборів коштів. 2 маленькі дівчинки зібрали 60 франків та принесли їх до благодійної організації, щоб придбати планшети для діточок з України. 
        Батьки дітей ліцея “Світоч” вдячні за підтримку у період війни їх дітей, щасливі очі дітей з особливими освітніми потребами говорять самі за себе. Школярі намалють малюнки та відправлять їх, як подяку за добрі, щирі побажання та подарунки благодійній організації зі Швейцарії. Пам'ятаймо, що наша єдність є нашою найбільшою силою. Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора