Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ НАТАЛІ МУСІЄНКО

Дата: 01.09.2023 10:34
Кількість переглядів: 152

 

Фото без опису

Шановні освітяни, школярі та дорогі батьки!

Щиро вітаю вас з Днем знань!

Сьогодні, завдяки героїзму та мужності наших захисників, розпочинається навчальний рік у ZOOM форматі. Учні  вирушать у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Дякую за це нашим захисникам та захисницям.

Від початку повномасштабної війни, освітяни опинилися на передовій волонтерського фронту. Вчителі організували у школах громади плетіння маскувальних сіток, пошиття та виготовлення необхідних речей для ЗСУ, приготування їжі та збір гуманітарної допомоги для наших воїнів. Ви приклад справжніх патріотів України!

Ми не маємо права ставити під загрозу життя та здоров’я наших дітей, тому навчання відбуватиметься онлайн. Адже діти - це майбутнє України, наша гордість і віра. За їх майбутнє захисники боронять кордони України.

Від щирого серця бажаю всім нам мирного неба, щасливого життя в незалежній, єдиній, квітучій державі! Бажаю нашим учням успіхів у навчальному році, натхнення, впевненості,  чудових відміток та  постійного прагнення бути кращими, нехай новий навчальний рік  принесе кожному  радість перемоги, справжню дружбу та чудові результати! 

Миру всім нам після такої бажаної Перемоги!

З Днем знань!

Слава Україні!

Міський голова
Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора