Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мобільний кейс для роботи ЦНАПу громади

Дата: 06.09.2023 15:56
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

      6 серпня центр надання адміністративних послуг Вільнянської міської територіальної громади отримав 1 мобільний кейс для надання адміністративних послуг населенню. Кейс вручила працівникам міський голова Наталя Мусієнко разом із заступником Дмитром Власенко, секретарем  Вільнянської міської ради Світланою Шраменко. Дуже символічно мобільний кейс було вручено до Дня адміністратора ЦНАП. Наталя Олександрівна побажала усім працівникам ЦНАПу громади успіхів у роботі, миру, розвитку та процвітання! Такий кейс дасть змогу надавати адмінпослуги жителям найвіддаленіших населених пунктів.
        ЦНАП у Вільнянську працює майже три роки. Людей обслуговують 4 фахівці, усього надають 105 видів адміністративних послуг. Кейс надасть можливість працівникам ЦНАПу здійснювати виїзні прийоми і приймати громадян. Тепер адміністративні послуги для жителів Вільнянської МТГ стануть доступнішими.
        Мобільний кейс – один із інструментів роботи центру надання адмінпослуг. У роботі ЦНАПу є, звичайно, певні труднощі, одна з них – забезпечення права людей, які віддалено живуть від самого ЦНАПу, людей, які маломобільні, які самостійно не спроможні забезпечити своє право на отримання послуги, створити їм умови для цього і кейс розглядається ЦНАПами саме як такий інструмент.
        До мобільного кейсу входить комплект сучасної портативної техніки: ноутбук, сканер, принтер, модем для доступу до мережі Інтернет, вебкамера, пристрій для зчитування інформації з паспортів з електронним безконтактним носієм (ІD-карток). Такий кейс розрахований на 8 годин автономної роботи. Це стало можливим завдяки співпраці обласної державної адміністрації з проєктом технічної допомоги USAID.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь