Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Піца від волонтерів «М.Р.І.Я.» для дітей громади

Дата: 07.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 172

 

Фото без опису

         Благодійний фонд «М.Р.І.Я.» та шотландські волонтери організації «Siobhans Trust» їздять Україною і готують піцу для місцевих жителів. Сьогодні мобільна піцерія побувала у Вільнянській міській територіальній громаді. Завдяки співпраці Вільнянської міської ради з БО «М.Р.І.Я.» та волонтерами-іноземцями, у спеціально обладнаному фургоні - піца-мобіль Siobhans Trust Ukraine,- волонтери випікали піцу та частували нею дітлахів громади. 

        Волонтери не лише годували дітей, а й поліпшували настрій та зміцнювали їх бойовий дух. Волонтерка Лілі роздавала цукерки та грала з дітьми під веселу музику. Всі благодійники були з українськими елементами в одязі: стрічки, вишиванки, браслети в жовто-блакитних кольорах. Це говорить про їх підтримку України. Діти громади залишили свої побажання та малюнки на українському прапорі волонтерів. Усмішки дітей для них,- то найбільша дяка, бо волонтери з різних куточків світу долають складний шлях, щоб підтримати українців.

        Шотландець Том Гьюз разом з однодумцями з початку війни підтримує Україну на кулінарному фронті. Із початку війни волонтери тримають фронт, дбають про комфорт та настрій українців! Велика подяка вам, волонтери «М.Р.І.Я.», - ви люди з добрим серцем, за підтримку дітей громади у складний час війни! Працюємо кожен на своєму фронті, наближаючи Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь