Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Розпочали навчальний рік змаганнями зі спортивного орієнтування 

Дата: 11.09.2023 15:49
Кількість переглядів: 68

Фото без опису


      До Дня фізичної культури та спорту в Україні, 9 вересня 2023 року, КЗ «Центр туризму» ЗОР проведено обласні змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Осінні старти» в яких взяли участь 96 вихованців позашкільних закладів Запорізької області.
        Учасників розділили на 10 вікових груп, а також на хлопчиків та дівчаток. Кожна вікова група мала свій залік. Наймолодшим учасникам змагань було 7 років, а найстаршим - 18 років.
Завданням дітей було орієнтуватися на місцевості за допомогою карти, компасу та електронної відмітки, яка фіксувала рух учасника на дистанції. Для того, щоб знайти та відмітити правильні контрольні пункти, вихованцям необхідно добре знати та вміти розпізнавати топографічні знаки. Ця особлива умова стала для учасників новим досвідом в таких змаганнях.
        Незважаючи на військовий стан в країні ми продовжуємо всебічно розвивати наших дітей, виховувати спортивну та здорову націю, для майбутнього держави.
       Наймолодші орієнтувальники були відзначені дипломами учасника, а призери нагородженні медалями та грамотами КЗ «Центр туризму» ЗОР.
       Дякуємо за участь у змаганнях:
-  Ярошенко Євгенії (вихованці гуртка спортивне орієнтування КЗ "Центр туризму" ЗОР, учениці Вільнянського ліцею "Потенціал");
-  Линник Артем (вихованцю гуртка спортивне орієнтування КЗ "Центр туризму " ЗОР, учню Вільнянського ліцею "Потенціал");
-  Новожон Олександру (вихованцю гуртка спортивне орієнтування КЗ "Центр туризму " ЗОР, учню Вільнянського ліцею "Потенціал");
- Бохенко Вадиму (вихованцю гуртка краєзнавці КЗ "Центр туризму" ЗОР, учню Вільнянської гімназії №1).
      Вітаємо наших переможців! Віримо в перемогу України і з нетерпінням чекаємо нових стартів!

Запорізький обласний центр туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь