Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 40 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання.

Дата: 15.09.2023 09:14
Кількість переглядів: 206

 

 

Фото без опису

 

        14 вересня  відбулось пленарне засідання  сорокової позачергової сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 1питань.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: про визнання повноважень депутата Вільнянської міської ради восьмого скликання Нестеренко Наталії Володимирівни; про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік»; про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22.12.2022 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями) та інші.

      Депутатами було заслухано секретаря Вільнянської  міської територіальної виборчої комісії Тетяну Булат про визнання обраним депутатом  Вільнянської міської ради восьмого  скликання за  черговістю кандидата в депутати в єдиному виборчому списку кандидатів у депутати від Запорізької обласної організації Партії Зелених України Наталію Володимирівну Нестеренко (вчителя української мови та літератури Новогупалівської гімназії). Так як депутат від Партії Зелених України Ірина Груба склала свої повноваження, то визнано повноваження депутата Вільнянської міської ради восьмого скликання Нестеренко Наталію Володимирівну. Міський голова Наталя Мусієнко та депутати привітали Наталію Нестеренко та побажали працювати на благо громади.

         Представники органів місцевої влади розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на нашому сайті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь