A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сорокова (позачергова) сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 18.09.2023 15:41
Кількість переглядів: 172

Порядок денний 40 (позачергової) сесії

Протокол 40 (позачергової) сесії

Про визнання повноважень депутата Вільнянської міської ради восьмого скликання Нестеренко Наталії Володимирівни

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Паращуку Я.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гнатку В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Плотніковій В.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Муржак Н.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Галич Г.А.

Про внесення зміни до складу конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Коваленку С.В.

Про поновлення договору оренди землі від 19.09.2018 року, укладеного з гр. Мацком П.К.

Про поновлення договору оренди землі від 21.09.2018 року, укладеного з гр. Яковенком В.А.

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Литвиненку М.О.

Про заміну сторони орендаря по договору оренди землі від 01.06.2008 р., зареєстрованого у Запорізькій регіональній філії ДП «Центр ДЗК» 09.07.2008 за № 040826000007

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок КП «Спеціалізована ритуальна служба Вільнянської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь