Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови Наталі Мусієнко з Днем міста!

Дата: 21.09.2023 08:28
Кількість переглядів: 113

 

Фото без опису

 

Дорогі мешканці та гості громади!

 

Без сумніву, одним із найкращих свят є День рідного міста, День села, День громади. Кожен рік у вересні ми святкуємо День міста Вільнянська, а з минулого року ми започаткували традицію в цей день також святкувати День Вільнянської міської територіальної громади з центром у місті Вільнянську.  У цьому році відзначаємо 80 річницю з дня визволення міста Вільнянська від нацистських загарбників та 183 річницю з дня його заснування. Десятки літ…Також у вересні наші Любимівський та Новогупалівський старостинські округи святкують дні села. З тих пір багато чого переродилося, та незмінним є непоборний дух працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього. Це день, який об’єднує тих, кому дорогий наш край, наше місто, наша громада. День, коли кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини та розділяє це чудове свято. На жаль, цього року ми відзначаємо його не так як завжди. Хтось далеко від дому, хтось на передовій, багато хто залишився в місті і працює 24 на 7 задля спільної нашої Перемоги. Пам'ятаємо, як яскраво і голосно ми святкували цей день в мирний час! Вірю, що скоро це повернеться в наше життя і ми будемо святкувати День громади вже по-особливому, з серцями, наповненими ще більшою любов’ю до нього. Будемо будувати нові парки, дороги, дитячі майданчики, втілювати плани, які були у нас до війни.       

Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі вільнянці! Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадську позицію і впевнена, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашої громади і всієї України. 

Нові часи принесли нам і нові виклики. Наша Вільнянськка міська територіальна громада стала тимчасовим прихистком для тисяч осіб, що вимушені були виїхати з тимчасово окупованих територій чи зони бойових дій. Всі разом ми намагаємося, щоб Вільнянську громаду вони запам’ятали як щедрий, гостинний край.

Багато часу пройшло з дня заснування міста…З тих пір все  переродилося, та незмінним є непоборний дух працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього! Нашим захисникам, у першу чергу, шана та вдячність, і, звичайно, слова щирої молитви. Повертайтеся швидше, повертайтеся живими й неушкодженими, повертайтеся з Перемогою! На вас чекає вся громада. Сили, витримки і мужності зичимо родинам захисників. Сьогодні на передовій наші захисники боронять рідну Україну, а кожен на місці працює на своєму фронті. Всі разом ми наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно,

в цей складний час надають комунальні послуги.

Дякую медичним працівникам, які в період воєнних дій відважно продовжують нести варту на захисті здоров’я наших захисників та захисниць,   мешканців громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашої громади і країни в режимі онлайн. Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток громади у такі

складні часи.

Щира подяка колективам, депутатам, волонтерам, які у період війни, матеріально та морально підтримують нашу громаду та тимчасово

переміщених осіб.

Подяка фермерським господарствам, підприємствам та підприємцям, які роблять внесок у нашу громаду у надскладний час війни. На жаль, доводиться нам і прощатися із земляками-героями-захисниками. За кожним болить серце й німіє душа. Ми кожним із них пишаємось. Вічний спокій та доземний уклін героям Вільнянщини.

 У величне свято для кожного мешканця громади бажаю, щоб наше місто завжди залишалося затишним куточком, нехай дарує всім яскраву мрію, світлу надію, перемогу та мирне небо над головою!  Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє! Бажаю Вам мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні!  Хай Бог допомагає всім вам у добрих планах і починаннях в цей нелегкий час, а кожен день приносить задоволення від результатів своєї діяльності! Скорішої Перемоги! З Днем народження, сильний, єдиний та незламний Вільнянську! Місто нашого життя!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! ВСЕ БУДЕ, ВІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА

ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова  Наталя Мусієнко

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь