Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День рідного міста

Дата: 21.09.2023 13:08
Кількість переглядів: 169

 

Фото без опису

 

       Вже другий рік поспіль триває війна, наші захисники боронять кордони України. І наша громада під надійним захистом, але з сумом зустрічає 183 річницю міста Вільнянська без урочистостей.    
Міський голова Наталя Олександрівна привітала всіх з Днем міста (громади) - 183 річницею заснування. Побажала всім мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні, скорішої Перемоги й зазначила, що наш Вільнянськ - сильний, єдиний та незламний! Це місто нашого життя! 
       З нагоди Дня міста в укритті ліцею відзначили наших захисників недержавними нагородами - медалями за проявлену мужність і героїзм під час виконання бойових (спеціальних) завдань та з нагоди Дня міста; медалістів (яких у нас 14 чоловік - майбутнє нашої громади та України) - за високі досягнення у навчанні та з нагоди 183-ої річниці утворення міста Вільнянська; кращих гуртківців ЦДЮРД за високі особисті досягнення, активну участь у позашкільній освіті Вільнянської міської територіальної громади. Світлана Демиденко була відзначена подякою Вільнянської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти Вільнянської міської територіальної громади, підготовку вихованців – переможців обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів, благодійні концерти, волонтерську діяльність.
       Народний художній колектив театр-студія «БЕМС» підготував яскраві патріотичні номери з піснями, танцями, декламаціями про Україну, рідний край, Перемогу, війну та мир. Урочисто захід відкрили та закрили національним гімном України.
        Захисники подарували міському голові Наталі Мусієнко пам’ятний подарунок до дня міста - власноруч виготовлений годинник, який буде нагадувати про події сьогодення!
         Усі присутні приєдналися до святкового дійства з нагоди Дня міста – запуску в небо стилізованого прапору міста.
        Рідне місто моє!
        Хай поселиться радість нарешті в родинах твоїх. 
        «Перемога» промовлять хай  в кожній оселі! 
        Рідне місто моє, мій високий політ.
       Місто щастя і радості , місто надії і миру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь