Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

В рамках відзначення 183-ої річниці утворення міста Вільнянська, з дотриманням усіх безпекових вимог, відбулися урочисті збори

Дата: 22.09.2023 10:36
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

В рамках відзначення 183-ої річниці утворення міста Вільнянська, з дотриманням усіх безпекових вимог,  відбулися урочисті збори, під час яких міський голова Наталя Мусієнко відзначила кращих представників галузі освіти та спорту, позашкільної освіти, закладів естетичного виховання, вручила грамоти, подяки та символічні подарунки, КУ «Вільнянський центр культури та дозвілля» Вільнянської міської ради та театральним гуртком «Браво» присутнім було подаровано найкращі свої номери.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток спортивної галузі Вільнянської міської територіальної громади та з нагоди 183-ої річниці утворення міста Вільнянська Подяки Вільнянської міської ради отримали:

Рогатіна Яна Олександрівна, керівник гуртка «Пішохідний туризм та краєзнавці» комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Запорізької обласної ради» на базі ліцею «Світоч» Вільнянської міської ради;

Терещук Сергій Валерійович, тренер з військово-патріотичного багатоборства Вільнянської дитячої громадської організації з військово-спортивних багатоборств – СК «Патріот»;

Гиря Віталій Володимирович, тренер-викладач відділення волейболу Вільнянської міської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Вільнянської міської ради.

Також Грамотами Вільнянської міської ради нагороджені переможці чемпіонату Європи з військово-спортивних багатоборств, що пройшов у місті Дзержонів (Польща), чемпіони Запорізької області з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат до 16 років, срібні призери чемпіонату Запорізької області з пляжного волейболу серед дівчат до 16 років, а також переможець Чемпіонату Запорізької області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2011-2013 р.н.

За високі досягнення у навчанні, активну участь у творчих виставках Всеукраїнського та обласного рівнів  та з нагоди 183-ої річниці утворення міста Вільнянська Грамотами Вільнянської міської ради нагороджені учні КЗ «Дитяча художня школа» Вільнянської міської ради.

За високі досягнення у навчанні, активну участь та перемоги в обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах та фестивалях, а також з нагоди 183-ої річниці утворення міста Вільнянська Грамотами Вільнянської міської ради відзначено учнів КЗ «Дитяча музична школа» Вільнянської міської ради.

Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко звернулась до присутніх та привітала усіх зі святом:

«Я дякую вам, дорогі мої земляки, за небайдужість до долі рідного міста та України. У цей непростий для нашої держави час нам так важливо залишатись єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. Продовжувати разом розвиватися, покращувати благоустрій, прагнути набувати європейського вигляду нашого рідного міста, зокрема громади. Разом із вами я радію успіхам нашого міста, переймаюся його проблемами та щиро вірю, що незабаром прийде день і «згинуть наші вороженьки, як роса на сонці…». І ми обов’язково зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі чимало свят та перемог. Разом ми зробимо Вільнянськ та нашу громаду процвітаючими! І хай ми зараз не святкуємо разом й з розмахом, як зазвичай, проте любимо свою малу Батьківщину ще сильніше. Процвітання тобі, рідне місто!».


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь