A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРИЛУЦЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ

Дата: 26.09.2023 09:47
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

(09.12.1979 - 12.09.2023)

      Прилуцький Володимир Вікторович народився  9 грудня 1979 року у місті Вільнянську, де і провів своє дитинство. У 1997 році закінчив Вільнянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів  № 2. Однокласники та вчителі згадують, що Прилуцький Володимир був вихованим та гарним учнем.
     Після закінчення школи, вступив до Запорізького державного університету за спеціальністю вчитель математики та фізики, який закінчив у 2001 році.  Працював у Вільнянській виправній колонії № 20.  Останнє місце роботи – комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Запоріжжя», де Володимир працював начальником караулу. 
        25 лютого 2022 року був мобілізований першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на військову службу, яку проходив у військовій частині А7278. Володимир добровільно пішов з перших днів війни захищати кордони України. У військовій частині він працював радіотелефоністом 2 стрілецької роти.
      Життя солдата обірвалося 12 вересня  2023 року поблизу населеного пункту Приютне Запорізької області  під час виконання бойового завдання по захисту Батьківщини. Під час обстрілу військової частини, отримав численні осколкові поранення. Він був гарною, життєрадісною людиною, мав багато друзів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь