Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято вчителів в умовах війни

Дата: 28.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 162

 

Фото без опису

 

     Один раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, коли на вулиці вирує бабине літо, а над землею буяють різнобарвні квіти, приходить свято – День вчителя! Але цього року воно не таке урочисте, як завжди, бо повномасштабна війна триває й всі заходи проходять в укриттях.

      В укритті ліцею “Успіх” з нагоди Дня працівників освіти привітали та відзначили нашу рідну освітянську спільноту, наших трудівників галузі освіти. Привітала вчителів  з професійним святом секретар Вільнянської міської ради Світлана Шраменко та побажала здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ, щоб праця завжди приносила радість та задоволення, а учні цінували ваш внесок у їхній розвиток у такий надскладний час для громади та освітян. “Несіть у світ вічний потік знань, добра, досконалості! Миру, Перемоги та тихих ночей та світанків!”, - зазначила Світлана Іванівна.

     Кращі з кращих були відзначені грамотами відділу освіти та культури Вільнянської міської ради. Лариса Ганова, начальник відділу освіти та культури разом зі Світланою Шраменко, секретарем Вільнянської міської ради  вручили грамоти та ще раз привітали педагогів з професійним святом, які в умовах повномасштабної війни тримають освітянський фронт!

       Народний художній колектив театр-студія «БЕМС» привітав яскравими патріотичними номерами з піснями, танцями, декламаціями всих працівників освітянської галузі. Етюди та театралізована вистава на сучасний лад “Муха-Цокотуха” викликали  посмішки та аплодисменти, а всі глядачі отримали масу задоволення!

          Низький уклін вам, трудівники-освітяни! Добра вам, щастя, слухняних учнів і сонячних днів, Віри, Надії, Любові, Миру та скорішої Перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь