Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Провели захисника в останню путь

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

      Вільнянська міська територіальна громада 30 вересня провела Шестопала Руслана Івановича, який загинув, як Герой, в останню путь.

            Народився Руслан у селі Солоне 2 серпня 1972 року, але виріс та все життя прожив у рідному серцю Вільнянську разом з родиною. Закінчив Солоненську школу. Більшість років пропрацював на акціонерному товаристві “Укрзалізниця”.

           З початком війни Руслан Шестопал був призваний першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області 5 вересня 2022 року та мобілізований до військової частини А0693. Він був водієм-радіотелефоністом стрілецького батальйону.

         Багато планував, працював, був відданий присязі, але стільки всього не встиг... Життя Руслана обірвалося 23 вересня 2023 року під час виконання службового обов’язку по захисту кордонів України у населеному пункті Федорівка, Бахмутського району.

        На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Без сина залишилася мати Лідія Іванівна, без брата залишилася сестра Вікторія, без чоловіка - дружина Ольга, без батька - син Артем, дочки Ала та Юлія.

        Ми забов’язані через все життя пронести пам’ять про нашого земляка - нашого Героя - Шестопала Руслана Івановича, який віддав свій обов’язок Батьківщині.

      Пам’ять про нашого земляка Руслана вшанували хвилиною мовчання. Панахиду по загиблому воїну провів отець Єлісей.

       Вільнянська міська рада висловлює найщиріші співчуття родині загиблого захисника. Герої живі, поки пам’ять про них жива… Вічна пам’ять і слава тобі, Руслане…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь