Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови з Днем захисників та захисниць України!

Дата: 01.10.2023 09:00
Кількість переглядів: 166

 

Фото без опису

 

 

 

                                  Дорогі захисники та захисниці України!     

       Від Вільнянської міської територіальної громади та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем захисників та захисниць України, з Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ці свята для нас мають особливе значення… Століттями українці прагнули простого щасливого життя, але в різні часи змушені були зі зброєю в руках виборювати своє право на мир.

         День захисників та захисниць - це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Тих, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

        Служіння Батьківщині - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм. Багато патріотів і з Вільнянської міської територіальної громади захищають нашу державу в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань. А ми живемо на рідній землі саме завдяки нашим мужнім захисникам! Віримо в ЗСУ! Молимося за здоров’я кожного захисника! Вічна світла пам’ять кожному Герою, який віддав життя за Україну… 

      Шановні захисники та захисниці! Від щирого серця бажаю щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

     Бажаю міцних сил, незламної віри та успіху. Нехай Покров Пресвятої Богородиці, її опіка та милосердна любов перебувають з нашими захисниками, захисницями та всім українським народом! Повертайтеся з Перемогою – Вас чекає вдома родина, наша Вільнянська громада та вся Україна! Допоки в наших жилах тече козацька кров – ми всіх переможемо! 

Слава ЗСУ! Слава Україні!  

Вистоїмо! ПЕРЕМОЖЕМО!

З повагою, 

міський голова – Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь